Tuesday, November 9, 2010

balik.cuti.kl.segamat.blk???

kompius.....aku dah hbs study tok diploma bisns study kat uitm segamat tpi aku tak tahu lagi adakah aku akan kembali balik ke segamat pada masa yang dekat nie atau intake bulan 12.... smua berserah pada keputusan final exam part 6 nie.....kalau semua lulus aku akan grand on time...yeay!!!!!!!!! congrat kawan2 semua....rupa nyer da 3 taun kita kat segamat tu....mmmm.....tok mengenang balik segamat perkara paling best aku wat???? presentation ENT300...
kitorg 7 ahli kne create satu bisnes so kitorg pilih bisnes wat kerepek....even banyk bnda like bergaduh,bermasm muka,touching, curi tulang, menipu dan lainlain.... tpi tyme kte wat assgmnt cmni wat kte taw mne sahabat dan mne kawan..... so thanks sahabt2 ku tas,shed,amy,kiki....coz sntiasa ad dlm ssh or senng....srnk kenal korg..hope klo dpt sambung belajar lagi aku nak dengan korang agi....
muah3 ketat-ketat untuk kamu-kamu semua...k la mls nak touching2 jom layan pic aku tyme presentation.....
















ni je yg mampu aku upload kn.....huhuhuhu..... owh jawatan2 yg di beri..:
amy aziz_general manager (mang sgt memuaskn memilih dia sbgai GM..)
aku dan kiki_opeation manager(da ak mesti la sgt memuaskn)
tas dan shed_financial manager(sgt bagus dlm budget)
yun dan nana_marketing manager(NO KOMEN)

5 comments:

  1. wak2 cuti sila abeskan masa dengan menghupdate belog anda selalu yer.
    peace yoo!!
    hee
    *senyumsenyuman*

    ReplyDelete
  2. HUHUHU..NNT KLO AD CITE AK..UPDATE...
    KLO KO BLK NT LGI SMGAT AK NK UPDATE....BLK LA CPT.....AK TRGIN NK MKN PIZA LA...

    ReplyDelete
  3. ye,aku tau aku sgt bgs dlm budget.duit katekannn..ehehe..

    ReplyDelete
  4. hah PIZA! bru kt nak DIET...HAMPEH lu...

    makcik, terlalu by TYPO ERROR la...hadoiyaiii...
    neway hope msh dpt blajar sme tmpt n kite still leh tros bersahabat! syg kamu ketat2!

    p/s siapa ekk curi tulang???ahahhahah

    ~shed~

    ReplyDelete
  5. tas:huhuhu..eala ko.......2pon nsb baik ak tlg..hahahaha..klo x smpai kesudah x selsai budget ko to....hahahaha

    ReplyDelete