Monday, August 2, 2010

kepala keras mcm kelapa....

en3 ni aku tuju kan kat elly..
elly bace baik2...hahaha..
ni semua gara-gara elly tak tegur aku..
selalu tiap kali kuar umah elly akan cakap
"teha kepala ko mang keras"
owh lupa nak pkai helmet...
hahahahaha....

ari ni dalam sejarah pekara ni tak akan aku lupakan 
aku mang jenis yang lupa nak pkai helmet
dan elly akan tegur...
hahahaha....

nak di buat cerita lawak cipan...
aku nak teman elly masuk U malam ni...
seperti biasa aku dgn slumber...

kul 8 mlm aku dan elly merempit bersedia tok merempit
coz klas elly stat kol 8 mlm...
jadi aku pon kelang kabut...
klo x pon aku mang akan lupa pkai helmet...

rempit punya rempit...
sampai kat traffic light merah..
orang da pndang2...
aku angin je orng pndg2 tapi still wat2 cover comel....
hahahahaha...

okey lampu hijau...mula kn merempit agi...
aku pelik kepala aku sdap punya kne angin yg mencocok halus..
hahaha..
aku x pkai helmet...
da kat jalan besar....
"elly aku x pkai helmet"
ha tyme tu jugak terburai gelak aku dan elly....
smpai tersimpul mati la urt kentot aku...

alamat pusing balik la ambik helmet...
sampai umah smbg gelak besr dgn k.todd...
mang besar pnya gelak....
aku kena bahan elly ulang ayat dia kat aku
"kepala kau mang keras tak payah pkai helmet"
adoiyai...


p/s: ni gara2 lly x tegor..da biasa ditegor oleh elly..... ap2 pon hepi beleted besday elly... hope ko ske hadiah yang aku bagi..lov u..muaxh...!!!! ha korg2 ad cite lawak x nak kongsi??cite la kat sni...

my love is yours:
    teyha amil     

2 comments:

  1. haha..elly mesti membebel mcm makcik2 kan..keh2..

    patut nya time x pkai helmet tue...adew polis tahan patutnye..bia kene saman....

    ReplyDelete
  2. mne ko taw ely mmbebel mcm mak cik2????
    hahahahaha....

    mang x la kn klo kne smn...huahuahua....
    seram seyh.

    ReplyDelete