Sunday, September 11, 2011

alkisah

aku just nak cerita alkisah aku yang simple dan sempoi ni..hahaha
ambik kau gelojoh macam hapeh?? smpai assalammualaikum pon aku tak sempat nak cakap kat atas tu...
aik?? tapi aku da tulis pon tu so pandai2 korang la jawab ea~~

arini 12.9.2011 bukan pasal raya okey aku da mula belajar..uwahhh
yang penting bermula la semua aku sebagai bujang yang dok dirumah sewa~~ huhuhu

harap2 semua nya berjalan dengan lancar dan faster (wahhh berputih bagi) harusla~~
korang2 yang lalu je kt blog aku nie tolong doa kan aku~~ hihihi

ha tq sbb doakan aku~~ lov u la~~


p/s: hati berbunga2 dan ternanti2...harusla~~

No comments:

Post a Comment