Thursday, May 27, 2010

MERENG!!!!

 owh dairi buruk ku..
ak rse nak bagi adik2 aku nie nasihat yang sangat memberangsang kan
aku rase gila2 dorang ni dah agk keterlaluan...
ni la masalah bila empat-empat kitaorang bergabung..
mau runtuh semua rumah kat sini...
nak je ak pelangkong satu2 tapi tak mungkin aku rasa 
aku akan tahan dulu niat aku coz aku bila dorang bergabung aku nampak chomel
dan gorges diantara mereka.....fuhhh(lap peluh)
harap dorang tak baca sebelum aku kne masuk ICU
harap cepatla ambulan bawak balik dorg bertiga kt asal usul dorang
(rumah orang sakit jiwa paling SOPAN hospital orang gila)

kisah mereng yang adik-adik aku ni cuba nak cerita kat umi aku...
sebelum tu...
ok yang penting eok aku,didi,dayah,jirah,syu,zura and mak teh(mak kepada zura)
kita orang nak g SG CONGKAK...
nak mandi manda....mesti nyer syook habis..
jadi sekarang proses bermanja2 dengan umi....
agar dia senang melepaskan kami tok pergi esok...
(dalam hati umi aku taw dia dengki nak join ktorg mandi manda
tapi dia x ad swimming suit yg glam...
hahahahaha...

jadi kami syu mengurut umi dengan penuh benggang rela hati..hahaha...
aku,dayah,jirah sebok membaca melawak agar dia menangis riang ati melepaskan kami esok...
tapi yang sedih aishah  x dapat ikot...
pada hals senang ati coz dia manyak songgeh jadi esk aku x ad tnggjwb selain mandi manda memanjakan dri..
hahahha....(gelak setan da dtg) tiha behave.... subhanallah...

yang mereng di sni kitaorang sebok bercerita bout boyfiee masing2...
dayah dak terengganu
adah dak indonesia(org luar negara gitu)
jirah n aku juz mngenakan dorang coz aku dan jirah no boyfiee...teheee...
jadi kalau dorg nak kawin sblm ak 
tok dayah aku nak seutas rantai yg di pkai siti nurhaliza kat reffilia(ala agak2 gitula...dayah yang ajar)
syuhada i think di sbbkn cowok ko luar ngre seponsor ak honeymoon ngan bff ak or sdre2 yg gle kat bandung,jakarta and satu tmpat aku akan pikirkan nanti selama sebulan..
wahhh!!!meletop gitu.....

p/s:yang penting umi agak hepi arini jadi kami akan pergi dgn gembira...huhuhu....hope menjadi.... tu la nk kuar2 dengan-dengan member aku masing-masing bz...uh.... jumpa lagi entiry esk tntng mandi manda  kami


my love is yours:
teyha amil     

No comments:

Post a Comment