Tuesday, June 22, 2010

sesangat bertuah (2)

rseri tanpa hidup ni tak beseri tanpa kawankawan...
lagi pada orang yang macam aku ni yang belum berpunya pasangan hidup ni...
jadi pas entiry about sahabatsahabat aku...
esok nyer aku berjaya berjimbajimba dengan dorang..
fuhhhh...hepi bukan kepalang...

19-june-2010....
owh baru perasan dah lama rupanya hari bersejarah ni da jadi....rasa macam baru semalam je aku kuar dengan korang....poyo gila ayat.....actually aku tak tahu na cite macam mana coz benda da jadi lamelame sangat...huhuhu.sekarang da 23-june-2010...mmmm lagi seminggu adik aku da kena balik bandung blik aku plak lagi dua minggu da nak masuk belajar balik...aduh...selamat tingal kula lumpur....

mengarut je...okey ringkas da padat...penantian yang sangat bermakna..aku siap dan aku nantinantikan kehadiran huda dan ema menjemput aku...biasa la VIP...hihihi perasan nyer.... >.< jangan marah...sambil tggu aku masakmasak tok ambik ati umi...hahahhaha...(niat je da jahat...)

owh tak ingat kul brpe huda datang menaiki kereta kuda kancil vroom vroom nye...mang nahas kalau naik dengan huda..seram seyh.... aku sangka berakhirla satu penantian tapi..........
"kita tunggu cikda dan hubby dia"
la ingat kn da nak gerak...tak sabar nak pusingpusing nie..kaki da gatal...selepas semua selesai yeayyyyy
sampai the mines...korang mesti cakap "la the mines je ke" lagi kita org gi.... ish suka ati la..........ni nak marah nie...oh tibatiba cikda nak mamam sizzling..segerala kitaorang laksanakan coz maybe baby dalam perot yang nak...pusingpusing....lepaklepak kat danky donut lepak je tak beli ap pun coz kitaorg nak layan picpic huda kat mekah.....dah puas abg kat situ pon da macam nak menghalau je...kitaorg pon bla....

ini pic k.a.m.i:

     

ni plak yg berpasangan:

       

selesai di mines aku pikir dorang nak balik tapi huda nak beli beg jadi aku ajak g downtown...huhuhu...
semua risau aku kena balik awal ialah umi kan garang...hahaha...aku lex je...dalam hati seram gak  takut kena masuk dalam mulut singa..ap??korag tak paham??lupkan je bia kami je yang tahu.... jadi dengan slumber gerak g downtown cheras...samapai kul 10 mlm tapi dapat kuar dan bershopping kol 11 malam...ha jangan nak pikir lain lak bukan wat benda tak senonoh dalam kereta tapi pusing cari parking.... dari lorong pertama sampai lorong 2 terakhir kami masuk jalanjalan..seronokseronok..huda berjaya beli beg...yeay dengan bantuan aku..ap aku wat???owh biala rahsia...hhahaha yang penting huda suka...dapat diskaun 10 ringgit...hahaha....jalanjalan jumpa singlet rm5 je...so aku satu huda satu....huhuhuhu..siap dipuji chomel???fuhh...inga aku nak cair kat situ??? ambik ati la tu ingat aku nak borong satu kedai..tak pe nanti saya datang agi ea abang.... aaummm >.< 

    

hais lepaskan nafsu brshopping kul kami semua ke tasik permaisuri...lepaklepak jup...jup je...dalam hati da pikir umah tapi...aku redha coz time ni jela aku dapat enoy dengan shabatsahabat baik aku nii....huhuhu... demi kalian aku sanggup....kena bebel da biasa janji dapat lepaklepak manjamanja dengan kalian.... malu taw...>.< habis bia ema dan emi berjiwang mendengar lagulagu cinta (owh so sweeet) kami pun pulang kepangkaljalan masingmasing..huhuhuhu.... tata..

p/s:sayang kalian..muaxh..muaxh..muaxh....nanti notynoty agi k...??huhuhu...hari yang memenatkan tapi memuaskan...  

my love is yours:
teyha amil   






2 comments:

  1. haha....abg yg jual singlet 2 nk ngorat fat.....pucat muke mse 2....

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu...
    mau x pucat...
    abg tu psiko \weyh...
    seram sejuk...
    naik semua bulu roma aku...tehee...
    >____<

    ReplyDelete