Wednesday, July 14, 2010

...logo kumpulan....

sem last aku ini aku ambik 4 subjek je...:
1:international business
2:selling
3:research methodology
4:entrepreneurship

nak tahu something????semua subjek tuh yang kat atas tu...
sangatsangat membuatkan kepala aku pecah...
semua assignment beratberat belaka...
huhuhuhu...

nasib dapat ahliahli yang best n mang membermenber aku...
arini aku pecah kepala nak wat logo group tok IB aku...
mang simple dan biasa je...
klo tgk pon x letop mana..
tapi agak ringkas dan mang sesuai tok group aku...

.
.
.
.
.
.

  permulaan ni la yang kami ingin kan..
manusia paling hot tu kami dapat daripada tatapan kami pada sahaat baik kami 
nursyahida binti aszahari
tapi bila pikirpikir balik segan la plak...
jadi kami tukar pekataan bawah tu ke
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

wow!!!!
ni agak kelakar...
hahahaha.
tapi perkataan tu di hasil kan dengan sepantas kilat...
huhuhuhu...
hope pn kami suka esok...


maksud disebalik logo:
sayap:berharap group kami akan sentiasa terbang bebas seperti burung
swan: marvelous atau cantik  mcm swan tu.....boleh????
MPH:marvelous,productive,havoc (kamukamu pahamkan???)
atau Manusia Paling Hot

p/s:apa pendapat kamukamu semua????? sila bantu kami dengan memberi kami pendapat kalian.....
my love is yours:
teyha amil     



8 comments:

  1. dah ok sangat dah tue.. Kemaskn lagi je..

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhu....
    thanks...kn ce kmskn agi...

    ReplyDelete
  3. very nice!!kreatif tu..
    im dlu pon amik subjk ib dgn research methadology..

    ReplyDelete
  4. ye ke?????so mcm ne???sng x????
    asgnmnt RM tu wat ap?????huhuhuhu....

    ni pon nk pch kple pk idea..huhuhu
    thanks im...

    ReplyDelete
  5. hehe..asgnment im?lec bg tjuk,ktorg wt questionnaire,key in dlm spss and bt full repot.pastu kitorg kna present masa biid (business invention,innovation design).biid ni pertandingn anjuran fac bisnes.so kena bertanding kt sana.
    paling pening masa kitorg nk buat framework.tjuk research relationship between student stress and technology usage.byk cr journal kt emerald.
    kitorg nyer research lbh kpd theory..
    uhuhu
    gudluck yer teyha!
    chayokkk!!!

    ReplyDelete
  6. huhhuhuhu...ssh nyer....
    adoi...tapi ktorg tajk kne cri sndri..teyha x ad spss la...mcmne nk cri ek???
    okey thanks for suport....huhuhuhu
    \chayok!!!!!

    ReplyDelete
  7. kalo nk tjuk sng,cr apa2yg bkaitn ngn student.sng sket nk bt research.spss?mcm kitorg kna g minta kt technician yg jaga makmal komputer.mgkn teyha leh try cri kt fac teyha.kdg2 ada gk iklan yg kata diorg ada jual spss.member kata leh download online.tp im xsure.teyha blajar kt mana ni? hrtu g fac enjin,ada byk buku rujukan spss.kalo xsilap,kt library blh minta.

    ReplyDelete
  8. huhuhuhu...okoey thanks..teyha bljr kat uitm segamat,johor....huhuhuhu....
    okey ap2 nnt teyha ley mnx tolong im kan???

    ReplyDelete