Sunday, November 28, 2010

surprise party bff...26 nov 2010

pada hari yang bersejarah iini....
ku hala kekcoklat sebijik..
ku kini telah menanti diri mu dari tadi....
ek selamat hari jadi...
(nyanyi versi lagu raya)


bila aku penuh semangat nak hupdate blog macam ni la jadi nyer...
mula ada je aku nak cuba buat...
lagu raya aku tukar kan dengan lagu hari jadi..ok x???

da malas nak merepek...
berbekalkan kek coklat sebijik sponsorkan ema
berbekalkan kfc ala-ala jimat bucket sponsorkan aku
dan berbekalkan makanan-makanan ringan dan buahbuahan sponsorkan cikda...


tercetus nyer surprise party tok huda dan emi (special teman laki ema)
kami berkmpul dirumah cikda eh silap hanya aku yg mennti dari pukul 8 mlm.....
.
.
.

.
.
.
.
.
9 malam
.
.
.
.
.
.
.
10 malam
/
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
10.30 malam.............SURPRISE!!!!!!!!

mereka tiba dengan muka tak bersalah kerana lambat 1 jam setengah....hahaha....xpe2 aku maafkan korang...!!!
jadi dirumah cikda la menjadi saksi kami-kami bersuka ria.....
tidak lupa mnhabiskan masa bersama irfan (anak cikda).......

kan kami pulang dengan puas hati nya pada tepat pukul 4pagi....caye??cayeeeeeee laaaaa......

mane x bsuk...tu besday girl dia nyaris2 x dtg sbb:
kuar g alamanda tgk wayang....




tadaaaa.....n la irfan nyer.....anak cikda....comel x????

 ni la yg kami hadap..huhu.
bia pon simple tapi bestttttttttt.....


kami-kami......

besday girl..!!

dalam blog nie kte jgn letak muka cntik je...
bajet cantikla
syok sendrila
so ak letak pic mak joyah ni jugak...



joyah-joyah...

ha.,,,lagi2


cube wat star dgn jari dan snap....X JADI


BOLEH LA...akhir nyer...dari x ad..

ha ni bukan ayah irfan tapi tmn isimewa ema...
besday boy....
kek yg dibeli oleh ema...

mama huda dan irfan

ni la umi sebenar kpda irfan..hihi...
cikda

ni irfan dengan mama ema plak ea...

klo ad dgn mama ema mesti la ad dgn apak emi,....


 ni la besday girl n boy..
yg pnting tgn yg pgng kek tu lagi best...

ha msti la da blog ak...
irfan dgn mama fath lak...

ha aik????mama fath agi dgn iran???
irfann nimsti ske kat mama fath kn????

p/s:hahaha....oke selesai... tapi nak smbung cite skit ley...sblm berlaku nyer party ni ak g jogging sbbk niat ak igin mnguruskn badan.....
ha sti ad sore2 sumbng yang telah mnyumbg dalam hati sme ad luaran atau dlmn..

ala jog pon nk kecoh
x kurus2 pon...
ckp je lebih....

aik??yg sore2 subg nie nak emo2 knp???berani dtgla...hahaha...gurau je....
ak da agak ni akn berlaku so....ak sediakn bukti nyer...tadaaaa....





p/s:k la malas nak cakap ap....ak taw sore2 sumbang tu msti da terduduk terjelepuk sbb ak ad bukti yg sahir..hahahahahaha..garau je lagi.....ak taw smua pembce yg rajin terjah blog ak ni baik2 berlaka dan 
tak ad persaan dengki mendengki....

mesti smua ske tgk ak berjaya capai cita-cita aku nie..ihihihi...

thank you...



2 comments:

  1. wei...xblh bla tembam si irfan tuh! geramnya!! hehehe..tek,jgn kurus wei..nnt aku yg gemuk.haishhh..

    ReplyDelete
  2. hihihihihi.........
    ala kurus skit je...x ad la keriing sgt mcm ko....
    huuhuhuhu/.///
    chomel kn irfan??????tu la...geram je......

    ReplyDelete