Tuesday, December 7, 2010

bercuti 3 ari 2 malam:hari pertama

assalamualaikum..:
lame sudah aku tak on9 fb atau menghupdate blog aku nie..
mesti ramai yang dah gigit jari....
ke kamu-kamu suka melompat-lompat sebab aku tak hupdate???
ni nak sedih nie.....huhuuhu....

okey..aku pergi bertapa di port dickson tok jadi orang yang
lebih tinggi dan gagah...

no la...aku dan family pergi PD 
untuk bercuti...
mandi laut...
mandi kolam...
tido....

seronok???
mahu nyer tak seronok....
pagi-pagi aku da terjun ke pantai...
lagi-lagi kondo yang kami nginap berhadapan dengan panatai..
pergh....syok habis...

malam je kami-kami pergi kepantai..
untuk tangkap ketam...
tapi sayang air keruh tyme tu so x dapat la sekor pon;....
gigit jari je la balik ke bilik....

stay sane selama 3 hari 2 malam.....
ha.......penginapan dan makan di sponsor pak teh..
terima kasih tak terhingga pak teh......

kalau bercuti tak ada pic 
tak sah la kan bagi kami.....

so tok hari pertma kami....
hanya bergmbar je...coz kami smpai pon dah pukul 6 lebih 
nak terjun ke pantai dari balkoni bilik pon terbantot....









BUDAK-BUDAK NIEPON SERONOK MELAYAN AKU BERGAMBAR,....
SAMPAI SI ASRAF NIE CAKAP
dah-dah...cukup-cukup....
hahahaa.....ayat yang lagi tak ley tahan dia cakap
adik bajet hensem...huhu...

2-2 laki nie anak sedara aku
dan 2-2 perempuan selain aku tu adik-adik aku....
huhuu....

p/s: esk aku sambg tok hari kedua aku di PD....
sekarang nak tido...
esok nak kena jemput adik aku agi sorang kat airport..
balik cuti
 dia sekolah kat bandung indonesia...

2 comments:

  1. sweet gambar2 tu.

    <a href='http://aidillahhaimi.blogspot.com> Dila </a>

    ReplyDelete