Tuesday, April 19, 2011

nak cerite

assalamualaikum,

ko rasa aku nie pemalas ke kalau aku ni satu sem habis baru nak wat cerita??
hahaha...e2 pon tmbh smua cerita??
xkn??
lagi bagus so da mcm sipnosis..hahaha

arini da ad kat umah
"home sweet home"
lalalalala...

ala..dlm sem nie bnyk yg terjadi...
tpi smua program yg have fun la...
so x smpat aku nak update yg lme da ad cite bru..
mmm..dgn bz nye..

x tpu aku bz sgt...
kadng2 xlrt da nk online..
tpi ak hrp smua fhm.
skrg tmbh plak lgi satu mslh..
hp aku rosak..
tpi esk
"aku nak g cri hp bru dgn kakak aku"
hahaha..thanks ayah bgi modal  skit... =__+

tpi bukn tu yg aku nak crte...lain2!!!
mm...sbb lain kli la aku nak edit2 gmbr yg best2 lu...
bubbye,,,


No comments:

Post a Comment