Wednesday, March 16, 2011

curi tyme:::

assalamualaikum..
aku tak nak cite panjang lebar la...
korang rindu aku tak...
aku rasa belog aku ni semakin slow and tak active...
kenapa:
follower pon tak naik2...(e2 aku tak kisah sebab aku pon bukan artis)
cite pon tak hupdate2..agak-agak dah nak basi cite tu da ber ulat sampah baru aku nak sibuk 
cite kat belog ak nie...
bukan malas....serius...aku tak malas lagi2 nak letak pic-pic manesssss
kat belo aku nie...tapi...
adehhhhh..
"macam mana nieee"
busy...busy..busy...

setiap hari okey.,.aku ulang setiap hari busy ada je keje sekolah...
macam nie ke degree???
"owh bru faham macam nie rupa nya"

bila ada je tme free mcm 2-3 jam 
aku plak tido....nak rehat...
ni sbb terlampau tak leh terima yang aku tak hupdate2 belog!!!

so di sini aku nak cakap...
huda.ema,cikda,
tas,shed,kina
syara

"sori aku agak tidak dapat memberi masa tok masej or jumpa kalian"
"aku rindu bangan sama kalian"

p/s:sedang usaha nak hupdate pic-pic klas..hihihi..da nak hbs sem kot!!!!

2 comments:

  1. haa...2 la...aq pon usha2 gak blog ko neh..tp xpe la..aq pon bz gak..banyk bebeno koje sekolah ni ha..heheh..

    ReplyDelete
  2. hahahhahaha......bagoss......wat keje sklh....

    ReplyDelete