Friday, December 16, 2011

terima kasih tok segala-galanya..

apa perasaan bila rajin je ak update blog ni...hahahaha
bkn sebab apa..cume aku terkejut..
tadi udate blog then tengok  gossip box aku..
"subhanallah...subhanallah.... rupa nye rmai gak yg jalan2 singah blog aku yg ala-ala ni..."


semalm plak tgk cite dangerous love da aku tertarik dgn kata2 proserfina
"kita tak tahu bila kita mati jadi kita kena sellu ucpkn selamat tinggal dan...
terima kasih tok segala-galanya"


nak guna bhase orng filipina tak pandai la....
hahahaha... jadi sy nak ucpkn terima kasih untuk segala nye....
pada yg singgah tpi tak tnggl jejak tu pon thanks taw..heeee

lov u all la...teheeee...
nnt dtg agi taw...jgn segan2...

p/s: skrng kne bljr rjin2 updatela..heeee~~

No comments:

Post a Comment