Monday, February 27, 2012

28-02-1989 until 28-02-2012


dah tambah lagi satu angka lagi dlm umo aku...hahaha tapi thats just a number... hahaha ak x kisah pon smua tu... janji aku masih rasa muda..hahahaha "perasaan muda lah tu"

wahhh kre da 23 tahun ak di atas muka bumi ini... dengan ini nk ucapkn terima kasih pda mama-ayah-umi sbb mlhrkn dan mmbsrkn aku wlpon lebar je lebih tpi x tggi2..hahahaha "sedar takpe" dang!!! 

paling utama TERIMA KASIH YA ALLAH kerana masih memberi aku peluang untuk terus hidup di muka bumi ini....

then bila hari jadi munul of coz la kn member2 sahabat2 keluarga dan smua la yang mmngenali diri ini wish kt kita "hepi birthday" heee tak kira la melalui ap sekali pon.. by alam maya by face-to-face by phone... heee

apa-apa pun------------------------------------------------------>

for everything!!! love u all..heee "malu" HAPPY BIRTHDAY  TO ME!! <3 ~~


------>ps: ceria selalu dan cuba mnjadi lebih matang...

1 comment:

  1. hepi bday teyhaaa!!
    moga pnjg umur + murah rezki .. ^_^

    ReplyDelete