Monday, January 30, 2012

GHINDU INDAH BERSAMA-SAMA

bila sibuk ber plan2 tok ber picnic2 dengan sahabat-sahabat saya..
wah bersaya-saya pulok dah..


xadlah aku akan berpicnic dengan sahabat-sahabat aku...
"berapa kali nak cakap"


okey-okey aku seriusla nie...
11-02-2012...umi da bagi green light..kalau umi bagi ayah sure nye bagi juga jadi aku berbesar hati tok bergembira dan indah bersama-sama sahabat-sahabat aku..
(syed,kina,tas,nana,amy,que,diya)hihihihi

tak sabar nye...berpicnic2..harap2 jadi mcm yang dirancang...
tas: ni lgu yg buat ko ghindu kt ktorg ak mskkn kt blog ak eh..ak dgr bnyk kli...
tbe2 trgt kt korng..harp2 nnt tyme nk blk x ngis agila nk berpish dgn korg2 agi..hahahahaha


dibawah ni aku sediakn lirik nye supaya tas ko nyanyi tak silapp....hahahahahha


Indah
Bila kita sama
Selalu indah
Bila kita berdua

Chorus
Segala luka nestapa
Dunia hanya kita
Angin bayu bawa berita
Dari semalam hingga bila-bila
Mudahan sampai akhirnya
Gulana hiba takkan rasa
Walau sejuta tahun
Lamanya janji kita

Kita kan indah bersama
Sentiasa dapat keesaan
Yang kita akan pendam
Selama-selama indah

Selalu indah
Ulang Chorus
Kita kan indah bersama
Sentiasa dapat keesaan
Yang kita akan pendam
Selama-selama

Kau ku tunggu setiap waktu
Tiada rasa ragu
Diriku terhadapmu
Kerna aku tahu

Mudahan sampai akhirnya
Gulana hiba takkan rasa
Walau sejuta tahun
Lamanya janji kita

Kita kan indah bersama
Sentiasa dapat keesaan
Yang kita akan pendam
Selama-selama indah

Mudahan sampai akhirnya
Gulana hiba takkan rasa
Walau sejuta tahun
Lamanya janji kita

Kita kan indah bersama
Sentiasa dapat keesaan
Yang kita akan pendam
Selama-selama indah




p/s:yg ayt dimerahkn tu la yg plg best skli...mmm~~ thanks sahabt-sahabat ku yg sudi terima aku seadanya...dan kte akn indah bersama-sama!!!



2 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh..lagu kegemaran aku :) suka suka....heeee..

    ReplyDelete
  2. klo 9.2, dh blh bejmpe dh kte kt sg congkak tu...:)

    ReplyDelete