Monday, November 19, 2012

happy birthday sitinurulhuda

assalamualaikum.. sp khabar smua.. tumpang llu jap! nk wish besday my girlfriend ni jap....
seorang sahabt yang banyak mmbantu, mendorong aku dalam susah senang dari sklh smpai skrng...tapi la kalau aku cakap kami tak penah bergaduh atau iri hati tapi alhamdulillah persahabatan dan kepercayaan kami lebih hebat dan kuat dibandingkan  dengan semua tu.... banyak bnda yg kita kongsi bersama kan

sori hari ni ulang tahun kelahiran dia bkan ulangnthn perkahwinan dia okey sebab dia single lagi.... disebab kan kami banyak persamaan dan sekepala mgkin factor itu yang mnyebab kan kami serasi...heee~~

 pada situ nurulhuda happy birthday... ak taw selama kita berkawan pasti ada kurang dari aku tapi insyaAllah persahabtan kitaslama 8 tahun ni akan terus berkembang smpai ke syurga..hee~~ aceh aceh aceh...


maaf pasti ak bukan yang pertama atau yang terakhir wish birthday ko ni tapi ak taw ko pasti tahu aku akan sentiasa ada bila susah dan sng ko! hahahaha doa ak sebagai sahabt ko semoga berjaya didunia dan akhirat....cepat dapat jodoh okey? heee~~ akhir kata i see u when i see...hahahaha

p/s:alamak mcm jiwang jiwang tapi tak apa setahun skli...hahahahaha akhir kata dari sahabat kau yang brutal tapi comel ni..... love u!! u r my best girlfriend!




No comments:

Post a Comment