Sunday, June 9, 2013

hati yang semakin bengkak

assalamualaikum,
 
isnin yang langsung tak ada monday blues oiii..
buka fb stalker kejap..
DANG!! hambik kne kejutan letrik
hei man u da tunang.. hahaha

tu la bila bercinta smua jnji kau tabur dan percaya
bila benci senang lupa plak..
itu mungkin dia..

ingat hati da kuat bila da benci..
ingat hati tak sakit bila dia bahagia...
tapi sebalik nya..
betul la semakin dia bahagia semakin aku terluka

hei man!!
kalau tak suka kan cakap terang2
act perempuan lbih suka lelaki yang straight to the point
kan lagi mudah..

suka cakap suka
benci cakap benci
bila da bercinta nak putus..
tak perlu alasan "kita da tak serasi" or "i baru sedar i da x sayang kan u"
apa banggang nye dlu masa benci kau mamai dalam tido ke smpai tak sedar??

paling beku bila bercinta bagai nak rak dan dua-dua macam pasangan dia je yang bercinta kat dunia ni
tapi bila nak putus alasan "i tak pernah anggap u sbgai gf i, i anggap u sbgai adik i."
ok adik?? A.D.I.K?? bnyk2 alasn kau bleh bgi alsan tu yang kau bagi?? damn

so sekarang saya okey.. saya terima.. dont worry macam saya cakap bila awak tak perlukan saya u just say it and i keep my promise.. saya tak kan wujud dalam hidup awak lagi...
tapi arini sakit tu datang balik menerjah...
ea sakit... sakit yang kita tak nampak.. tapi saya rasa.. tiba-tiba smua rasa macam mana saya dimalu, diketawakan oleh gf bru or lama awak...sebab saya tak tahu dia atau saya yang dulu muncul dalam hidup awak lari-lari retrieve dalam otak saya balik ..

p/s: hei u man happy for your life... take care of your girl... semoga sampai ke jinjang pelamin dan berbahagia ke akhir hayat... hehehe~~ doa kan saya juga ea.. *eh aku ke ni jiwang semacam plak oiiiii..

tak tahu mana datang ayat "kalau kita cintakan seseorang kita akan bahagia kalau  melihat dia bahagia??? tak logik!!

-ciklaling-

3 comments:

  1. @nurul syazwani: sedey2..tpi aritu je... ni da okey!!
    bila bersangkut paut tentng persaan mmg x ley kawal..

    ReplyDelete