Thursday, June 6, 2013

luahan hati 4

assalamualaikum,
apa khabar smua... sedang bertenang dan bersabar.. okey saya direct terus saya bukan kuli yang kau boleh pandang tepi je dan tak ada rasa hormat macam saya tak ada maruah..

kisah nya begini..
keje..ea aku hanya sebagai penjaga akaun yang mungkin belum bertauliah dan tengok dari cara kau n position kau duduk saling tak tumpah mcm aku... mungkin lebih rendah aku tak tahu..
dan aku masuk untuk kumpul maklumat yang aku perlu untuk closing acc

permulaan percakapan kami masih aku selesa dan lega
mamat poyo: yes want can i do for u *wahhh bi tros dia bgi ak, ak still maintain
aku: i just nk thu about trnsction u buat dlm acc kmi
mamat poyo: oh org yg urskn cuti *aku mcm ok lagi.. redha dan teros kan fikir nak selesaikn mslh bsr ak ni
aku:oh mcm ne ek coz da nk closing then dia x email ap2 voucher ttng trnsction tu..
mamat poyo: OH THATS NOT MY PROBLEM *sambil senggih2 n angkat2 tangn dia



aku: darah ak tros naik mcm air yg sgt da pns tu.. ya Allah.. mcmne la ak nk sbr... perlu ke ayat tu... spttnya dia pon kne pk mcmne.. myb kol that person or tny someone yg lbh taw... ni dia tros ke thats not his problem,... oiii mamat poyo ni trnsction antra kau dan kami jdi ni pon prob kau la... mcmne kami nk taw kau da bayr klau kau tk bgi apa2 bukti.. benda ni pun jadi dri cmpny kau sbb x update smua payment yang kau da buat!! aduiii..

ak da tak boleh tengok mamat poyo tu... gheram nyaaaa!!!



p/s: *pitam bila ingat balik... puih!!belagak man!! nsb baik client kalau takkkk

ciklaling

2 comments:

  1. sabarlah teyha. Dugaan tu. Memang susah nak faham semua orang. Doa banyak2 pada Allah.

    ReplyDelete
  2. yin nordin: huhuhu tu la.. sabar je.. yang tak boleh tahan cara dia snyum n pandang...perghhh

    ReplyDelete