Tuesday, June 18, 2013

perasan

shhh sshhhh shhh..
eh eh bukan halau kalian yang sudi baca ni
tapi perasaan yang smua orang tak kan suka..

persaan gedik stalker2 ni..
bila da tgk----> benggang + geram -----> kecewa ------> otak jem satu hari stuck keje satu pun x jalan....
esok nya -----> hati pulih -----> gatal stalk balik.... hahahaa (ulang step tu sampai puas)


hahahaha~~ perasaan yang kita tak suka tapi akan buat juga..
habis macam mana?? itu la masalah manusia sekarang...
tak ada kerja cari kerja...adoiii!!

sshhhh..shhhh..sshhhhh cukup la smpai sini..
whatever it is "kalau ada jodoh tak kemana"
yang penting berdoa dan usaha...

tapi kalau untuk guy yang macam tu
better lupakan je la...haha
Allah da ciptkan manusia ni berpasangan...
yang penting yakin dengan ketentuan ALLAH

pasti yang terbaik sedang menanti... cuma belum waktu yang sesuai... jadi banyak-banyak la bersabar..
tak payah nak gelojoh sangat..hahaha~~

p/s: tak payah nak broken heart sangat.. chill la..


ciklaling                                                                        

5 comments:

  1. Biase. . Permpn mmg mcm tu.. Ak pon slalu mcm tu.. Haha

    ReplyDelete
  2. Biase. . Permpn mmg mcm tu.. Ak pon slalu mcm tu.. Haha

    ReplyDelete
  3. @nurul syazwani: tapi kan tak suka perasaan tu.. masalah nye ttp nak wat.. xphm.. hhuhuhuhuhu *sakit jiwa

    ReplyDelete
  4. Meh sini storystory dkt adk lesayangan kakak. Mana tahu blh ok. Hee

    ReplyDelete
  5. @she jirah : ala x smpat cite ak da tido.. hahaha~ xpe nnt ak cite lgi bia bernanah teliga ko dgr cite putus cinta ak ni..haha

    ReplyDelete