Thursday, July 25, 2013

hari ini tak nak update blog

hahaha.. tajuk da best...bley x random je aku tulis arini??
u all tolong la baca ea?? i mmg tak tahu nak tulis apa..
sejak menjak puasa ni otak mcm beku..hehehe


eh eh my laling xcident ari rabu aritu..ggrrrr~~
tapi alhamdulillah aku selamat dan dia sudah dihantar ke specialist klinik la...
alhamdulillah jugak orang yang langgar tu wong bertanggungjawab..
dari A ke Z my laling dia yang urus kan...

even ak di datng kan dugaan begitu di bulan yang mulia ini
tapi Allah still permudahan semua perjalann ku..
hope dalam dua hari my laling siap kuar klinik...


p/s:sori my laling nnt ad lebih i tukr bumper cntik skit..hehe tpi wat masa ni u pkai je la bumper yang wong da byr..hahaha x sbr nak tgk my laling kuar dari klinik n bumper back to normal... already miss my laling~~


ciklaling

No comments:

Post a Comment