Thursday, August 29, 2013

penyesalan yang tak berguna

penyesalan yang tak berguna bila kau masih ulang perkara sama...
kau meratapi dan kau bersungguh-sungguh heboh yang ko menyesal dan cuba berubah...
kau usaha pelbagai cara.. tapi kalau da nama nya kau dalam 1 saat penyesalan kau berubah~~

pap!! sekelip mata.... penyesalan kau tak ada makna nya... all back to normal.. no penyesalan no usaha tapi kalau lari plak menjauhi masalah kau... ni semua tak kan ubah apa-apa

then lagi sekali kau menyesal... blablablablablablabla~~ PAP!! hilang balik perasaan menyesal kau tu... kau ulang perkara sama sampai-----------------------------------------> aku pun xtaw smpai mana 

ok fine kalau kau rasa hidup kau memang just untuk kau... tak perlu pikir apa-apa kecuali hidup dan kehendak kau bukan keperluan,.... bia kan orang lain usaha unuk kau tapi kau tak ubah diri kau sendiri its nothing.. ZERO... sebab hanya kita yang boleh ubah diri kita.. 

so pikir kan keperluan bukan kehendak.. it simple like makan kacang kan.. hehehehe~~ 




p/s: so the ending penyesalan mcm ni tak guna pun... tak pun mcm hangat-hangat taik ayam je... bljr dri kesilpn dan cbe perbaiki diri untuk jdi yang lebih baik!! hanya ALLAH maha mengetahui...  bersangka baik la.. so bubbye.. see u when i see u!!!


ciklaling

No comments:

Post a Comment