Monday, August 12, 2013

terlambat

assalamualaikum

hai hai hai... lambat nye nak ucap selamat hari raya..
maaf lerr bila blk kampung dan berkumpul sanak saudara
bukan saja sebab line tenet lembs tapi mmng xada masa untuk mengupdate blog ni...

semua sibuk usik mengusik dan memeriah kan suasana...
raya tahun ini tanpa ayah tapi di beri kan mama...
tapi alhamdulillah kami adik beradik berkumpul beraya bersama di kampung mama...
tahun ini tiada yang kurang... kemeriahan nya lain

mungkin kami beraya di tempat kami di terima
bukan di tempat penuh dengan org yang TERPAKSA menerima..
mungkin juga kerana suasana yang kami harap kan
bukan suasana yang kami TERPAKSA terima dan lalui..

tahun ini pertama kali aku tidak beraya bersama ayah..
tidak bersalaman bersama ayah...
bukan kerana kemahuan kami sendiri
bukan juga kerana ayah sudah tiada

tapi itu kehendak ayah sendiri..
itu arahan ayah sndri...
itu jugak pilihan ayah sendiri

p/s: selamat hari raya maaf zahir batin~~ even simple tapi raya tahun ini amat bermakna dan meriah... just ap yang sy pegang diri kita sendiri yang membuat raya kita berlalu seperti apa... tak kira kat mne pun kita beraya.... just senyum dan lalui nya~~



ciklaling

No comments:

Post a Comment