Thursday, September 19, 2013

#ENTRY 1

Assalamualaikum,
kadang-kadang even kita di asta tak salah kan kita fikir orang bawahan kita..
tak pernah ke fikir tanpa orang bawahan yang uruskan semua benda remeh temeh ini...
siapa lagi nak buat??

jadi kadang kadang fikir lah...
ini tidak bila time itu nak berharap sangat yang benda itu akan jatuh tiba-tiba depan mata time tu jugak...
lain kali bagitahu awal-awal... jadi tak kelam kabut..aigooo~~

orang bawahan macam saya ini bukan robot... banyak benda kami kena fikir dan buat sebelum duedate nya..
tak fikir ke?? bukan semua info or dokumen ada kat situ aje...
kami perlu kol sana kol sini
check sane check sini...

gheram nya dengan segelintir orang atasan yang konon nye arahan dia semua kena ikut...
aish!!!!

saya tak suka taw perasaan marah macam ini... T_T

p/s: cuba fikir dan simpati sikit~~~ claim ot boleh???=_=


ciklaling

No comments:

Post a Comment