Wednesday, June 25, 2014

pengajaran hari ini (25/06/2014

assalamualaikum,
 hidup kita bia susah macam mana jangan pernah menyusah kan orang lain
tak pun bila kau sendiri rasa rela nak ambil semua tanggungjawab itu so kau galas lah sendiri

kenapa perlu libat kan  ornag lain??
kenapa perlu menyusahkan orang??

kau nak tunjuk semua kerja boleh buat
semua benda kau boleh handle
kerja orang pun kau kebas...

tapi menyusahkan orang lain..
semua kena suap..
last2 come out kau hantar mcm kau yang susah payah buat sorang.. alone!!!

ya Allah sakit nya Hati... its ookey
no more eh eh eh dengan aku..
no more teha teha lagi...

kita tak sesuai as a partner to work together
ak seorang yang simple..
seorang yangbuat kerja i know my limit

not u.. jgn rse semua orang boleh mcm kita
to perfect n be like u can handle all the thing like kacang jeeee

ak sabar dan beralah sebab ak taw kau nak expose pada semua kau hebat
tapi kau pun manusia akan rasa penat..kikiki


p/s:sabar je la hati

ciklaling

No comments:

Post a Comment