Thursday, May 11, 2017

lombok part 2

assalamualaikum

hai semua.. secara ringkas aku nak update blog di lombok part 2 tapi awat malas sangat ntah,. agak nye patut ramai yang berpindah minat ke youtuber. senang bebel bebel je.takyah menaip! hahaha okey ak tak nak bebel2 panjang kat sni.

Lombok.. bagi ak so - so je la. xtaw mngkin silap pemandu, mgkin silap aktiviti, mungkin jugak kurang pengetahuan. hahaha jadi aku ranking kan lombok. kne betul2 pasti kalau tak alamat la kau kne tipu hidup2..hahaha nasib agent baikkkkkkk~~~

aktiviti smua best je cume mngkin orang yang kami deal smua tgh datang bulan kot! hahaha nak angin jeeee jadi smua pun jadi x best lah..

tips yang penting kne pndai, kne nampak tegas!! tanya tu bia betul2 pasti baru deal! haha kalau boleh buat muka paling bengis yang korang penah ada! hahaha bila pengalaman x best nak update pun x best..


so THE END! :)

No comments:

Post a Comment