Friday, May 21, 2010

:...1 MALAYSIA..:

entri ak kali ni agak skema.....hahahaha....
rse malas sangat nak hupdate kan dairi burok aku ini...
tapi macam tak best plak klo tak hupdate..

stress disebabkan memerah otak habis semua rambut aku dan si jirah gugur layu di lantai...
melompat-lompat kutu kple si jirah cri mangse baru.... hahaha...kidding..
ni semua semata-mata kerana nak menyiapkan belog tok k.mira...
macam-macam idea aku bagi semua ditelan garing-garing oleh si jirah ni...
adoai...
contoh nyer
*dairi buruk ku(mcm comel lak)
*setapak ku melangkah(mang stpk je dia mlngkah hahaha)
*ketika cinta bertasbih(glam gitu)
*behind my life(hbs dpn, tepi,atas, bawah mcm ne lak)
*one malaysia(mang alamat la aku kne tanam hidup-hidup)


hahaha....(guling-guling smbil hentak kaki..)
last-last satu pun dia tak ambik..
ha ko pikirla sendiri...
dia cakap aku punya idea entah apa-apa...
semua keluar bongok, banggang, whatever dan tut..tut...tut dan tut agi...
PANG! ambik ko kena setepek dengan ak pelempang sulung aku...
kalau dapat la...tapi dia lagi besar so nampak sangat aku tipu...
klo berlaku da macam anak tikus dengan gajah....hahahaha..

tok jirah: jgn nak memekak mcm org meroyan!!! aku ngantuk nak TIDUR...

tok zura: xmao..xmao..xmao... sad2 okey??? ko dah usha jadi tros usha 
kne tros langkah kehadapan dan jgn toleh belakang agi...
run baby run don't ever look back 
they'll tear us apart 
if you give them the chance
don't sell your heart
don't say we're not meant to be
run baby run
forever will be
you and me 
apa aku merepek ni nynyi plak,..xad kne mengna pon lagu nie...
lempang nak???!!lalalala
cuma aku nak cakap
klo ko lemah dan rasa down..
aku pon akan rasa sebab..
ko kan idola aku...
ko kne tros kuat tok family,negara,hubby ko n tok aku..
yg sentiasa yakin dengan ko!!!
cahyok3!!!!
:))

p/s:nak tito....hahaha x ad kne mengena dengan title pon...semua klo tyme ak tgh polish otak aku tok k.mira....

my love is yours
teyha amil     




4 comments:

  1. ko sengal la teah, bagi nama utk blog k.mira x glamour langsung! hahaa. ade [ulak i malaysia/ guling-guling aku gelak, smpai perut sikit lg nak merekah. haha.

    btw, alolo sweetnye sepupu aku ni. thanks teah. :)

    ReplyDelete
  2. welcome....juz x mau ko sad2 ag ok???
    ko kne kuat tok bgi ak semangat..hik3...

    ajirah tuh yg bnyk sogeh....
    ak bgi idea x nk time pastu sbik kccau ak tito..
    pastu nk glam sog kt blog k.mira..

    ReplyDelete
  3. eleh, ko bukan tidur pun.
    ko sebuk melayan ko nyer belog.
    werk.

    ReplyDelete
  4. ala..
    klo ak bgi idea ko xnk terima..
    poyos...
    pastu nk famous sorg2..!!!@_@

    ReplyDelete