Thursday, May 20, 2010

pliz..pliz...pliz... xmao..xmao..xmao....

entry aku kali ini agak terlaluan....kenapa susah nak tito???aish...
dari semalam..apa masalah mata ni sebenar nyer...aku korek-korek mata bia kuar kasi pelangkong sekali...hayak!!!! nk story mory skit:


story 1st:
yg sekarang aku tahu she_jirah ni....da tito dan mengeluarkan lagu lunak dan merdu didengar...
fire!!!! hambik ko bertukar jadi powerpuff girl....(ktok pale lagi berangan)...klo di powerpuff girl srnk nie...macam2 aku leh buat..lagi-lagi dalam fire memfire ni...bukan ni yang aku nak cite kan... sedang seronok si jirah ni tito dia dengan tiba-tiba menjerit "mana adil"!!! kuat dan menyebabkan nadi aku benti sesaat...fuhhh!!!nasib x masuk bawah katil... dia ngigau...hahaha siapla ak kne kan dia esk!!!! 


2nd story:
smalam dalam sejarah form 4 aish silap history rumah aku, aku bangun teramat la awal dengan x dapat tito nye semalam... apa da jadi???? lu pikir la sendiri... aku rasa kosong!!! so perlu ke boyfie dalam hidup nie...ha malas nak pikir!!!! solo is better...hahaha...(gelak setan) ala aku melencong agi...klo da solo tuh solo gak.."couple trouble single simple"...fullstop


ok story ke2 tuh x ad kne mngena pon..ak x mau kongsi. ini yg sebnr nyer...
k.teah ajr aishah

APA??? G MKN NASI HBS LU AKAK AJAR(kakak mithali...)

xnk..jap aishah ambik brng...k.teah ajr...aishah x pndai(wat2 mke simpati hidung yg kembang di kembang kempiskn ag...)

okey....

akhirnyer ak jadi cikgu seni darjah satu...hahaha...esk adk aku ad test(peperiksaan) seni..(dia yg ckp)...okey so dri ptg pas dia balik sek agama aku ajar dia dgn tekun...tapi letih lmbt gile dia nk phm...uh!!yup aku suke budak-budak tapi aku x rse aku seorg pnyabar bila mnjadi seorang guru!!!..bukan cita-cita aku pon la...jadi apa akuh kesah....

aisah tok 1-2 jam dia masih gembira dan tersegih tpi after dat ak pon da mula macam semut mara gajah..uh???? wth??? hahaha...dia mula monyok n mcm2 alsn...
k.teah i want  go to toilet...
umi say lets eat... 
k.teah can i sleep???dah ngantok!!
aishah da taw...aishah da ingat..!!
k.teah ni leceh la.... ceconyot tol...

si jirah, ayah n umi plak asyik back up dia
ayah:akak nie ajr budak darjah satu pon lembab...
dalam ati aku:aik ak yang salah si aishah ni yg slow...
umi:biala kt dia...ckp je cntik..
ati aku:???? ha nk mnje kn dia sgt..mslh mang burok gle..
jirah:aishah nk tito??titola... wat je mcmne esk k..akak terima
ati aku:bukan ko yg tanda n bgi A's n star...

aku bgi semngat kat aishah
aishah nk A's kn 
nk star kan??
so wat....
dia moyok2..mulut da mcm mulot itik...aku ketok dia n lempang laju2 hambik ko...dia melekat kat dinding macam cicakman.. sape soh slow...uh???ak yg diketok berangan ag..aku msh baik ati n kakak mithali.... ok ni pic2 tok korg hayati...

lakaran ni yg ak bagi dia wat...jirah kate:
ni lkisan dak uitm part 6??? eeuuwww...
whatever

sorg budak yg rajin usaha...dari asar smpai kul 10..
berusaha...


p/s:gud luck aishah....jgn noty2...jgn bebel ag bile umi soh bce buku...so wait n see ap yg akn jdi..klo ssh2 tiru je esk...

my love is yours
teyha amil.....




7 comments:

  1. apa nyer ayah n umi n grah ni tak ada moral support langsung...

    ReplyDelete
  2. taw xpe..
    klo lkisn dia agk2 sme x pe..
    ni x sme lgsong..
    last ktorg tkr bntk lain...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. 1- teah 2 sengal sangt adake patut suruh bdak darjh 1 buat lukisan sama macam budak u punya lukisan.

    2- kpada semua pembaca blog nie, yg part saya mengigau 2 hanya gimik yer. FULLSTOP!!

    ReplyDelete
  5. hello...watpe ak nk tpu..
    btol pon ko ngigau siap kentot dlm tito ag...

    ReplyDelete
  6. bahahaa, jirah tido klu x emngigau x sah. same je mcm didi. tido klu x main gesek-gesek biola bagi braces aku ngilu mmg x sah! hahaa

    alah, dah solo ke? isk, asal aku xtau?? wuwu. xpe xpe, betul lah ko ckp. couple is trouble, single is simple. no man no cry :) go girl!

    bahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahhaahahahahahahahahahhahahahahaahahhahahahahahahahahah. fuhhh, penat tol aku gelak. sengal lah ko ni teah. verangan nak je lebih. hahaa. bagus bagus. alang alang menyeluk pekasam biar smpai ke pangkal lengan. alang alang mengajar budak, biar sampai jadi genius! hoho

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha....
    ajirah tu mang kecoh...
    hahaha..bukan mcm didi je tp mcm sudin skli hahahahha...

    yup da solo.....

    mang aku nk bgi dia jdi genius....umi soh dia bce buku pon dia ley mmmbebel ckp "umi ni leceh"
    hahahahaha...

    ReplyDelete