Wednesday, May 19, 2010

lagi-lagi benda nie..

aku nak sambung membelog coz line tenet aku nampak nyer bbaik ati pada masa ni...
jadi aku nak sambung la tentang bunga-bunga yang da mekar dalam hati aku...
kali ini adalah sahabat...
ak pun tak faham macam mana aku ley kawan dengan dorang-dorang nie....
one word crazy!!!
dalam dunia macam-macam spesis sahabat yang aku da lihat...
aku pun termaksuk la dalam spesis2 sahabat ni...
tpi yang penting aku juz nak cite tentang yang baik2...
aku tak nak kotorkan belog ak dengan mncarut2 ni...
ada ke???
org yg sering wat aku hepi setiap hari setiap masa adalah sahabat-sahabat ak...
x kisah la rapat ke, ketat ke, longgar ke...
ak ttp anggp korg sahabat aku...
lebih-lebih lagi sepanjg hari kita akan habiskan masa dengan sahabat-sahabat...
jadi shbt ni penting la dalam hidup kita...
cuma yang tak best nyer bila kita salah pilih sahabat...
FULLSTOP (NO KOMEN)...
  
so ak nk mula cite ni tentang sahabat ak dari sejak sekolah menegah...
kami sme2 wat nakal...
kami sme2 bljr tok mse dpn...
kami sme2 nangis tyme cikda kawin...
paling manis bila kte sme2 kne wat jln itik tyme perhmpunn coz lari dri activiti sek...
HUDA + AK
CIKDA + EIKA + EMA
AZREEN + CIK SEMAH + SARAH
mereka sahabat dunia akhirat ak...mereka faham ak...
wlaupon sekrg ak agk bz dgn bljr dan kami bnyk mmbuat keje masing2 
TAPI kami ttp akn sllu contact....
ktorg x pnh salah paham dlm persahabtn...
rindu nyer.... semoga hubungan persahabtn kita yang da 6 taun ni berkekalan...


my bff:ak,cikda,huda,ema

tyme sekolah dolu2...
skrg smua da cun2 belka..
my bff

kini selepas kam habis spm ak smbg study ak di UiTM segamat..
jadi pasti nyer lbh rmai shbt-shbt sewel ak dpt...hik3....
walaupon aku bru nk knl korg setaun tp ak ttp berterima ksih..
kerana terima ak dlm keadaan ak yg memang tengah serabot tyme ak btol2 down!!!
thanks sebb dengar prob ak, thanks wat ak hepi, thanks wat lawak2 korg yg sewel...
thanks juga tok nickname yg sggh unik tok ak...
hahahaha....
cme ak rse knp tidak ak knl korg dri part 1...
korg juga yg da bntu ak tok hlngkn tanggapan ak 
"hanya kawan-kawan tyme belajar"
kini korg adlah shbt yg akn ak kenang dan kini..
kita adlah bff..ok???
hik3...syg korg!!!!(touching plak..)
mang mcm2 keje gila ktorg wat wlau setaun bru ak knl dorg tpi
mcm2 kehepian ak dpt...
sini ak senaraikn dak2 sewel + sindrom down ni..:
*nurshahida a.k.a shed,epet, dada, dan bonda...syg ko...
*syarifah tasnim a.k.a tas, nimnim, nanny...sewel kuh...
*nursakinatun a.k.a kiki, wewe, k.long....sok2 konon mak cik2..muaxh....
*syazana a.k.a adik, nana....dont noty2 ok???....
*amy rozana a.k.a mimi, amy, a.remy.... garang gituh...
*noor hasdiyah a.k.a yaya,diyah, umi...miss u...
*siti ayuni a.k.a nini, yun...flying without wing(x ad kne mngena..)

ak rse rmai yg krng bermnt dgn kmpln kte nie...tpi kte aggp 
dorg yg x ske tu dengkis n cmburu dgn keakrbn kte...
ktorg akn sentiasa cbe mnjge pershabtn ktorg...
biala p glrn or maki hamun yg dorg nk bgi kt kmpln kte jnji kte hepi...

thanks korg mnceriakn hidup ak..dan suluhkn lampu dlm kehidupan ak yg gelap dlu...
muaxh3!!!syg korg.... sori klo ak ad wat slh kt ko trutama dlu ak agk kurang ske pda korg2..hahahhaha....tpi kini 
korg slah satu bunga dlm tamn ak...
wlpun satu hari kte trpkse berpech hrp korg2 igt kngn2 terindah kte ok??
nnt kte g mlke ag n wat asgnmnt rmai2 ag....hik3....
bia MELETOP!!!!
SITI NORELLIANA BT MOHD ANI.,..ko jugak shbt ak yg ak x kn lpe ok...muaxh!!!


elly dan ak...syg dier...

yun,ak(si chomel),amy,nimnim,nana,kiki,epet..mish u... 
before presentation HR

edisi khas tok ko mak org:diyah...

pada shbt2 ak yg lain...lain course, mmbr2 plkn, mmbr2 yg ak x sebut.... like dak2 bisnes klas B3..
thanks be my friends.... love u all...
hik3....
klo nk gtaw smua mang ak tkot 3 ari 2 mlm ak x tito...
korg smua ttp dlm ati dan igtn aku...


dak dbs klas B3..lov u all... 
nnt kte kasi GEMPAK ag k..

selsai sudah edisi shbt2 ak ni...ha bce jgn x bce... drop ur coment also k...
ak da ngantuk....
bubbye...
nnt smbg ag k.... cite2 kanak2 rebina....

p/s: rmai gak mmbr ak ble di pk2..lntkla korg x ngaku ak kwn  x ak ttp nk jdi kwn korg...sbb korg best!!

my love is yours
teyha amil    

7 comments:

  1. teah gilo! entry ko pnjang sgt, aku malas nak baca. hoho

    ReplyDelete
  2. teyha bleh tak besar kan TULISAN... ak ni rabun-amy cun

    ReplyDelete
  3. zura:xpe ko mls bce..
    hik3...
    am:ala am...
    ok lain kli ak tls tlsn besr tok ko...
    anthing for u...

    ReplyDelete
  4. ahahha amy da mmg dasar rabun OK.!

    humm aku rase amat touchg krn nam aku teratas

    ahahha aku syg ko amat n syg smua kwn2 aku..huhu
    hope kite kwn slamenye..syg sgt2 korang!

    ReplyDelete
  5. kn shed...kecoh!!!!....ak x nk tls bsr2 nnt pnjg sgt..amy cun??euuuwww
    hahahahah.... shed tlg ketokkn dia tok ak....

    ReplyDelete
  6. hak hak hak hak..aku lg cun r wei.
    terharu i nyah bace blog kau ni.

    ReplyDelete
  7. mmm????lain kli klo coment tgglla nme...
    tpi ak taw sllu yg perasan ni cik nimnim kte je,...
    teharu ke..teheee....
    tq...

    ReplyDelete