Saturday, June 12, 2010

award sebagai follower....:

yahuuu...
selepas dia menjadi follower dia 
jadi saya pon mengfollow nyer jugak...
dan sebagai follower nyer saya mndapat award yg amat2 menarik...
cantik,...!!!!!
sangat2...
huhuhuhuhu....

excited  nak curi ambik....kiut....macam aku...
adui perasan sudah...

tapi ad soklan yg perlu dijawab mcmne   sweet nyer award tu...
macam tu soklan tu....
pelik gle...
ni soklan2 nyer:

1.Sebutkan nama blog anda dengan kuat dan jelas
2.Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fredy Ilyas
3.Apakah soalan ketiga
4.Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni
5.Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan anda menatang ni sebelum ini

Ok,senang je kan selamat menjawab XD

mang senang gle....
x ssh...aku jawab tutup mata..
gne jari2 kaki..
sbb sng sangat so aku nak wat advanture banyak....

dan award yang aku dapat:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.










untuk dptkn code nyer kelik sini  
Letak ucapan anda dan letakkan nama anda dalam kod di atas :)

Lepas ambek,jawab lima soklan diatas tadi...,takde paksaan untuk menjawab atau tidak :)
pastu dengan slumber lepas aku terambil aku pon terbagi kat budak2 nie:
nenek jirah
nenek zura
nenek mira
churalliya
zhull90
nenek syara

p/s:thanks pada encik fitri ..... i like.....owh ea en.firi baru gtaw klo nk kecik kn saiz bola tu pon boleh.....tukarla tukar kat width(lebar)"dri 400 ke 300" ngan height(tinggi)"dari 360 ke 200":)
ni saiz bola tok ltk kt  sidebar....

No comments:

Post a Comment