Saturday, June 12, 2010

hepi besday to NAJIHA

HEPI BESDAY TO U...
HEPI BESDAY TO U....
HEPI BESDAY TO JIHA...
HEPI BESDAY TO U....

actually soh jirah je wat pasal entry nie..
tapi dia kata malas dan dia soh aku je yang wat....
ish...sewel la kau nie..
aku nak cite pasall aku hang out dengan member-member baik kat UiTM...
ok xpe e2 next post ok...

dia adalah dikira anak sedara aku...
dan baru berusia 4 taun (mslah igtan coz rmai sgt ank sdre jdi lpe skit berapa taun)....
tpi actually bukan xcited nk makan kek atau sibuk nak curi banya2k goodies bag..
tapi tyme2 macam ni la aku dapat berkumpul sedare mara...
ramai2....huhuhu...
apalagi aktiviti yang selalu dilakukan ko bukan bergambar...
biasa la pompuan kalau tgh berborak or membebel pon sanggop berhenti semate2 nak smile tok take pic..
huhuhuhu...itula yang berlakukan erin kakak sedare aku....tapi tak tipu mang hepi sangat...
walaupon sebenarnya sedeyla pasni ssh da nak lepak2 jumpa2 macam ni coz smua nak smbg study balik...
lgi2 zura kol 8 pagi bukan 8 mlm da naik bas blik UTM...
 yang penting tadi mang kitaorg tergelak habis2an sampai terlupa pertua umi "jangan gelak banyak2 n kuat2 nnt masok angin sebab tu GEMOK" tteett........

    slain tu matlamat kedua kitaorg adalah MAKAN....teheee...makan kan mang penting...
ok laksa 3 mangkok....bihun ambik sikit dari zura...zura kte sedap....hik3... kek mestila wajib rasa....sedap perisa pandan.... kuih muih sikit2 bak kte org putih dessert....tak lupa juga kak illa mama jiha a.k.a kakak sedara aku bagi aiskrim potong...aku mang tgh kempunan aiskrim...cayaaalaaaahhh k.ila... klo mkn x minom mau mati katak aku tadi jadi kami dihidangkan dengan air siram....fuhhhmang penoh....

 pic2 kami yang berjaya dicuri oleh paparakzik:

hambik yg tua berebut2 yg muda hormat menghormati sampai terjelupok jatoh....

wif yg best cousin

kami the best cousin....
kami rapat ketat2

mkn smpai x igat dunia....
fuh penoh...

jiha dan kek nye....
aku dok sblh jiha sbb akn sntiasa dlm pic...
huhuhuhuhu

otw nk blik klik2 dlu...

superb girl...

cinderalla,snow white,repunzel...
before g tari menari dgn prince masing2...
owh teyha berangan,....

p.s:thanks mak long.....bubbye zura....jmpa nnt didy....

my love is yours
teyha amil   

5 comments:

  1. yang penting siap cite pasal entry aku yang tikus mati...
    kematian yang tidak diduga...
    kelakar gle siap nak wat pencongkil ggi
    sanggol ramb0t...
    congkil telinga...
    sewel la korng tpi aku ttp syg korg...

    ReplyDelete
  2. uwaaa, sedihh. asal ko letak gmbar aku seksi?? nmpak tgn lor.. hhuhuu. tp xpe, thanks sygku! miss you already! ;(

    ReplyDelete
  3. cinta madu:alololololo....
    me too la yayang..huhuhuhu....sori x perasan aku tgk tyme tu ko tg wat mlt n mang ko nmpk seksi...auuuuuummmmmmm....teheee....tapi okkn???
    take cae...jgn lpe plan baru kte...g tteeettt

    ReplyDelete
  4. aku mara....
    gambar aku tak ada...bengang nier

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu......
    almk k.mira....
    pic gegar...huhuhu...
    tu la k.mira sebok tolong kat dapur...tehee...
    x smpat nak posing2...

    ReplyDelete