Wednesday, June 2, 2010

CONTEST VS TAGGED

oh mak ko!!!
e2 ungkpn yg dapat aku kuarkan tyme dapat taw cik zety telah mengetagged aku..
ala aku da biasa di tagged oleh cik zura so x  rsau mne pon...
tapi ternyata aku menagis tersedu2 kerna ini tagged contest yang pertama kali aku dapat...

thanks cik zety tapi apa2 pon akan berusaha untuk melakukan yang terbaik..
dengan itu aku telah menjadi berblogwalking kesemua list yang da sertai contest ni..
meletop...
tapi xpe ttp truskn usha


ini dia syarat-syarat yang diperlukan untuk mengejoin dri dalam contest ini..:

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY (sudah selesai)
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p




contoh pic yg diberi oleh yeyen (kelik sini)

dan pic yang telah aku petaruhkan.....
 .
.
.
.
.


pic ini yang aku pertaruhkan.....
menang kalah adat bertanding...
huhuhu(ayat redha)

ap yang aku minat dalam pic ni...
cre aku posing..aish poyo!!!
mayB senyuman dan mte aku...
pndangan dan senyuman tu agak gorges..
hahahaha...segan ai...

btw pic ni agak lain daripada pic2 yg lain...
so aku rse myB pic ni dapat masuk separuh akhir pon ok gak...
huhuhuhu...
tagged tyme:
p/s:pada yg membaca dan teringin tok mengejoin.... jom rmai2...hik3...x kre lelaki atau perompuan...
my love is yours:
teyha amil     

3 comments:

  1. hm..hm.. xphm la pulok. haha. lemb ckit otk ne. xplain jap ngn ayat yg mudah. wat should i do since i've been tagged by u teyha?

    ReplyDelete
  2. ok macam nie....
    first ko kne g kt belog cik yeyen (kelik kt nme dia yg ats tu)
    than ko jadi follower dia...
    copy syarat2 n pic contoh tuh n paste kat entry bout contest nie kt belog ko....
    pastu ko cri pic ko yg plng photogenic tok di pertaruhkan....mgkin ko akn jadi pemenang...
    klo nk taw lebih lanjut ko kelik kat sni

    http://myfreakingthought.blogspot.com/2010/05/anda-photogenic-mari-join-contest-ni.html

    ReplyDelete
  3. err, tag aku ke? kalau kena tag, wajib kena masuk ke contest ni?

    ReplyDelete