Tuesday, June 8, 2010

facebook

tak tahu kenapa....
penyakit yang tiba-tiba datang tyme aku tengah menfacebook kan diri aku...
tiba-tiba muncul....
kebanyakkan status yang appear kat page fb adlah tentang
~RESULT NAK KUAR~

tito terlebih lena,
makan terlampau kenyang..(hik3)
mandi tak kering...
semua gara-gara pikir kan result yang bakal mendatang...

lulus atau tidak itu la yang jadi persoalan nyer...
macam
to be or not be, that is the question
tehee....
10 june 2010
adalah penentu nyer...
bleh tak paas dapat tahu..
aku tak nak gitaw spe2
korng2 tu tak payah tanya
tak nak cakap apa2 abaout result kat
fb
myspace
belog
tagged
friendster
formspring....

tolong okey...???

sebab:
aku tak nak ulang
xnak pikir banyk...
nak tros ke depan...
nak cri boyfiee.. tehee 0ps tergatal kjap lak...nak wat iklan jap....

fyi aku teringin pas dapat tahu rsult nak lompat2 atas katil
pastu dapat makn sate..nyam nyam nyam....
nak tersenyum sampai kuning gigi coz x tutup2 mlot habis habuk melekat kt ggi...
hahahaha....

harapan aku nak semua mmbr2 aku jaya dengan cemerlang okey :))

~T.A.M.A.T~

P/s: hope esok masih ada SEBAB banyak agi aku perlu lakukan untuk mereka dan dri sendri.... penuh berharap...

my love is yours:
teyha amil     


2 comments:

  1. biasak la tue.. aku dulu pun gitu juge.. byk2 doa, byk2 sabar yer cik teya,,

    ermm.. buat iklan?

    ahaha aku pun single lagi.. :)

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhuhu....
    sje nk wat iklan....
    ngeee...
    tehee....

    tgh bersabar bnyk2 la nie....

    ReplyDelete