Monday, July 5, 2010

curently at segar amat,johor

hai semua pembacapembaca ku....
huhuhu..
ap????rindu????
alalalala...
rindu kamu semua jugak....

mesti ramai yang nangis dan tak adaselera makan kan??
sebab aku tak hupdate agak lama gak..
ala....x mau lah macam tu..kesihatan kena jag..
ea kawankawan....

da 3 ari aku kat segamat ni...
agak busy bukan sebagai apaapa jawatan kat uitm tu..
tapi kemas umah, uruskan halhal kemasukan balik...
pastu lebih seronok nak habiskan masa dengan sahabatsahabat aku..
da lme tak jumpa kan...

lagilagi sorang housemate da pindah jadi ada pelbagai benda aku kne uruskan..
dan diri rumah sewa bertambah lagi 2 orang penghuni...
wlpopon macam tu kami da macam family..
hik3....

maaf....pada yang telah memberi award atau tagged...
harap dapat tinggalkan jejak dan link di shout box aku...
so aku ley taw dan jawab segala yang diberi..
thanks...aku sangat hargai...

cepat atau lambat aaku janji akan tetap selesaikan semua award dan tagged yang telah diberi..
thanks  aku sayang kalian semua....
muaxh..muaxh...muaxh....

p/s: yang pasti aku akan usaha curi masa berbelog dan merayaprayap ke belog korang semua......nak jugak....nk jugak...

my love is yours:
teyha amil     

1 comment: