Monday, January 10, 2011

no tittle.....

okey..ak akan hupdate blog aku dgn laju dan jaya nya.....sbbnya???
aku bz sangt kt uitm bandaraya melaka nie...
owh...rindu segamat.....rindu sahabat-sahabat... (TAS,SHED,NANA,AMY,DIYA)
rindu kakak-kakak(k.fiezah, k.todd, k.zana, k.fida)..... rindu semua la...
tapi kat sni still dengan kelompok dak2 segAMAT tapi rmai dak investment....
dak bisness rmai ambik course lain...
aku pon tak tahu knp aku ambik course nie... "FINANCE"....

banyak da aku lakukan kat KBM nie....
naik turun tgga smpai tingkat 16 tu da biasa...
tapi aku baru tahap tingkat 9...huhuuhu...

itu la kehidupan....
tak sentiasa bernasib baik dapat naik lif ke kelas....
so aku akan usaha tok berjaya di tengah2 bandar nie...
 dengan ad nye shabat-sahabat sepejuangan ak kat sni...
MAS,ELLY,KIKI,TIQAH dan SHIDA....dan lain-lain

hope kte berjaya terus maju di sni..huhuhu
then ley lebih rapat sebagai sahabat degree terus smpai bila-bila....

baru 2 minggu kat sni kita-kita da banyak kengan beramai-ramai...
ap???kamu-kamu nak tahu???nnt ada masa aku cite...
ni pon ada banyak ag cite tergendala sebab sangat busy di sni menyesuaikan diri...

ak akan try terus maju tok hudpate blog aku ni dengan cite2 ak/./
even cite tu da basi...macam bak kata aku
"aduhhhh....klo ada anak, anak aku da darjah satu tunggu cite ak"

maksud nya..."6 tahun" xpon cite tu da sangat basi smpai tahap nak hempuk tuan nya blog la kan...
sori2....pasni tak buat agi...

k la.....ak nak tido elly n mas da tido....ak pon curi masa.... klas pagi
ada masa aku sambung agi..!!!!!tungguuuuu.....huhuhuhu......

4 comments:

  1. yeeeeeeeeeeeeeeeeee RINDU etek!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. hihihihi...
    spe ni x knl??hahahaha.....
    rindu ko jugakkkkkkkkkk.......
    dtg la sni jmpa ak n kina

    ReplyDelete
  3. ohhhhh xknal!!!! aku yg stat dlu pgl kau etek! kau harus knal lahhh..ahahahha hummmm nnt ahh ade pt aku dtg ahh jupe kau ye sahabat!

    ReplyDelete
  4. hihihihi...knl la shed....
    nme tu melekat kat smua org kt sni jugak lol....
    huhuhuhu....

    ok..ak yggu ko ad pt..jgn x dtg sni plak ea...

    ReplyDelete