Wednesday, March 2, 2011

perang tepung

yeay...ak dikenakan..habis....yeayyy!!!!!! suka-suka....

assalamualaikum semua...dengar tak...okey saya bagi 1 saat tok jawab.....



da kan??? pandai pembacapembaca saya semua nie.... nak cite nie..

"cer cite"
"cer cite"
hihihihi...ha so saya nak cite la nie....28.2.11 kan besday saya???
"sapa tahu angkat bontot" hihhihi
grau je la.....so sebab kan agak touching dengan elly, kinah n the geng coz tak wish langsung...tapi saya mantain....bila nak dijadikan cite...aku di abaikan..hahahahha...
tak apa-tak apa....balik klas saya berjanji tok tido sampai tak sedar diri..... hahahahhahaha..biacepat hari jadi saya berlalu...hahahaha.... tapi  mas dan kina kuar berjalan tapi yang penting
"dorang tak ajak aku..." tak ajak aku taw tak???" 
touching disitu....hahahahaha... tpi x ad la sgt.....
bila nak di jadikan cerita dorg balik elly pnggil aku dengan alasan ad benda menarik  yang aku kne tengok....dan bila aku tengoktengok............

surprise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"hepi besday to you!!!!!"

hahahaha....terharu tapi
"wa kena beb!!!"

habis 1 kilo tepung kat rmbut dan badan aku,....hahahahaha.....aku hepi dan aku puas kawan2 aku celebrate besday aku..!!!!!!! thanks ELLY, IKA, MAS, KINA, SHIDA.......
yang penting 30minit kami menjadi askar dan jepun melawan smpai x sedar habis satu umah bertepung...dan aku DIBULI...... kemas umah yang da mcam kilang kek...lgi sekali tak apa....janji aku puas.....

tok mas.elly,kina,ika dan shida:
"thanks korang.......akan ku kenang kalian di dalam doa ku..hihihihi..... tak sangka korang semua pndai berlakon dan engenakan orang......thanks for the kek and the surprises....muaxh....sabar ea elly pndai kau main perann ea...kfc konon.....kina ko siap la!!!!!......mas diam2 berisi kau ea...ika dan shida korang muka je nampak skema tapi perangai gila2 macam kita-kita...."






tok tas:
"thanks to the entry yang sangat mengharu kan aku taw....hampir menitis air mate nie..hihihihi.....muahhhh.............nak tahu tekan the entry ok???hihihihihi








begitu juga tok izyan classmate ak: "thanks juga for the entry tu...sweet...simple  dan cool je... thanks a lot.....klo nk knl izyan yg ske snyum dan ketawa tekan je sini taw...kenali ezyan.....pic nye??? ala......belum ada....huhuhu....



p/s:tok semua kawan2,sahabt2,keluarga,bff2,semua la yang mengenali saya:
"thanks sangat coz wish and nyanyi kan lagu bufday kat saya..hihihihi lov u all la.....hihihihi....
lain kali wish agi k....huhuhuhu..tehheeeee.......even kat fesbuk,blog,msj n kol.........jangan lupa aku k...."

akhir sekali:
thanks taw:






4 comments:

  1. ala... nak tgk gmbr kena uli dgn tepung tu.. hehehe.. sebelum terlambat, happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  2. thanks mekchu..hihihihi...
    ala.pic sangat dasyhat la......takooottt...hahaaha....
    kami sangat seksi..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. 5.6.2011.. kakk sy kawin..hihihihihihihihi....
    excited....

    ReplyDelete