Saturday, May 11, 2013

bebelanku

assalamualaikum..
hai semua...apa khabar??? ap cer?? kors\ang watpe je cuti cuti ini??

aku?? cari perabot tok rumah baru aku..hahaha...
pening jugak nak pindah banyak betul benda kene pikir..

after 4-5 kdai nperabot yang kami masuk still tak ada keputusan lol...
jadi kami buat keputusan untuk ke ikea..hehehehehe
tapi after setengah opss tak sampai setengah.. baru suku jalan la..
makcik saya bagi idea untuk makan ke bagan lalang..

kalau da bab  makan.. memang susah nak cakap tidak..hahaha
jadi program ke ikea akan berlangsung pada hari lain.. hhuhuhu

terus la kami ke bagan lalang.. makan sepuas puas nye...
hahaha jadi al kisah nya kami memang gila makan.. terima kasih makcik sebab tiap minggu belanja kami..
aumm.. love u.herhehe

owh ea.. nak ucapan kan juga selamat hari emak, mama, ibu... hehehe
semoga semua yang dihajati dimakbulkan  oleh Allah..hehehehe
sihat2 selalu dan ceria2 selalu...

nota kaki: esok ad projek lagi..hehehe harap settle... bubbye~~ :)


_CIKLALING_

No comments:

Post a Comment