Thursday, May 30, 2013

luahan hati 3

assalamualaikum u alls..
 pergh lega after pulang bercuti di China
i dapat rse mskn malaysia, udara malaysia, matahari malaysia, dengar radio malaysia...

China China China... boleh la.. tpi untuk orang yang x gila shopping xyahla berangan nk bercuti sne.. better g rasa musim yang x ada kat malaysia kan!!!

tapi kalau yang suka coping plak.. so please ke sana.. hahahaa terbaikk just beware ok.. penjual di sana agak agresive dalam main harga dan duit palsu.. yang lain tak perlu rsau... hehehe

yang lagi penting tolong jangan ajak orang yang x suka coping yang teman tolong eh!! hahaha
kalau pendapat aku yang mmng kurang widow coping or berjalan-jalan ni China is the best place untuk kte survey tentang barang di market... segala macam ada kat China... dan i boleh layan kakak i 4 ari beturut-turut sopping kat smua shopping complex kat guongzhou tu,... hahaha~~

seriously i dan fmly pule akan ke sne.. hehehe~~ smbil-sambil shopping tu kira makan angin la kan..hehe
dan yang tak best nye bila balik masalah masuk balik ke dalam otak ni yg padahal sblm ke china da format habis... eh perempuans tak cukup-cukup ke ualls buat wealls mcm ni... tapi satu pesanan i kat perempuans tu "apa saja kau buat kau bantu kami semakin kuat untuk tempuh dan hadapi kehidupan mendatang even kau pisah kan wealls dengan adik wealls dan kau rmpas segala nya dari wealls.. yang penting selagi kau buat kami selagi tu kau yang akan rasa sakit nya"


p/s: psss! doa kan ialls cepat dapat jodoh..hahaha *tiba-tiba gatai pule



love;
ciklaling

2 comments:

  1. teyha, aku doakan kau dapat jodoh cepat2!! haha..rindu kau!!!

    ReplyDelete
  2. @yin nordin.thnks..doa kn ak taw!! hahaha

    ReplyDelete