Monday, July 15, 2013

hati berbunga

hey u all
bahagia kan bila terasa diri di hargai..ceh wahhh
ia la bila sedih ada orang dengar,
bila marah ad yang reda kan
bila sakit ad yang mengambil berat,
bila happy ada yang turut gembira...

ia aku rasa perasaan tu sekarang...
aku sedang mengenali seseorang~~ hehehe
aish malu meow-meow u all...

saja nak share kat sni..
jdi bila terkenng boleh singgah sni dan baca right??
but we must learn from the mistake..
jangan pernah bagi 100% hati kita pda dia..
jangan pernah berharap 100% dalam perhubungan tu..

just ikut je flow yang dibawa.. berdoa, berusha, dan bercermin kan diri anda untuk memnjadi yang lebih baik..pasangan kan mencermin kan siapa diri kita yang sebenar...hehe~~

p/s: thats all for today... psst psst jangan lupa singgah fb ni ad macam-macam yang menarik... kalau u all sokong blog i all ni u all LIKE  page fb ni..hehehe tekan tekan tunggu apa lagi dan ini ini pula ini pula opss ada lagi promot-promot untuk yang mahu kurus dan langsing di hari raya nanti masih sempat untuk like page ini pula sihatlangsingmenawan

thanks jasa anda sangat di kenang with love!!


ciklaling


No comments:

Post a Comment